Smit Mode is een familiebedrijf dat gerund wordt door 8 neven en nichten, dit is inmiddels de 5e generatie modetalenten. Er zijn 18 filialen, verdeeld over 9 heren- en 9 dameszaken verspreid in de Drechtsteden en omgeving, waarin ruim 150 modeadviseurs en stylistes u inspireren en adviseren.

Basis Layout

PERSOONLIJK

De klant wordt met een persoonlijke aanhef aangesproken op de cover van het magazine en vind zijn of haar naam nog een aantal keren terug in het magazine.


AANKOOP

Dankzij de data die is aangeleverd over aankopen in het verleden, kunnen wij via Smart Media communicatie op maat toepassen. De ontvanger van het magazine krijgt mode te zien die aansluit bij zijn of haar persoonlijke smaak. Daarmee wordt klantenbinding fors vergroot


ACCESSOIRES

De reclame-uiting wordt variabel gegenereerd met beeldmateriaal en content die aansluit bij de persoonlijke smaak van de ontvanger. Bijvoorbeeld van modemerken die hij of zij eerder heeft gekocht.

Variabele Covers

Variabele Data

De heer P. Offermans

HJ Media Groep helpt Smit Mode middels Smart Media met het doelgericht benaderen van klanten. Aan de hand van aankoopgegevens ontvangt de klant een gepersonaliseerde reclame-uiting op maat.

Mevrouw A.R. van der Poel

Mevrouw H. van de Nagel