Smart Media

Smart Media gaat veel verder dan het aanpassen van de naam van de ontvanger in een reclame-uiting. Met onze Smart Media-oplossing voor variabel data printen spreek je je relatie echt persoonlijk aan. Smart Media is toe te passen bij het maken van gepersonaliseerde brieven en enveloppen, maar ook geschikt voor onder meer catalogi, prijslijsten, brochures en programmaboekjes. Dit is allemaal mogelijk in iedere gewenste oplage. Zo wordt de communicatie ineens heel doelgericht en persoonsgebonden ingezet. Naast efficiënt is Smart Media ook nog eens milieuvriendelijk. Vanwege de gerichte aanpak en verzending wordt immers geen onnodig materiaal verbruikt. Hetzelfde geldt voor je budget. Daar ga je op deze manier ook heel effectief mee om. Smart Media is communicatie op maat

Smart Media

Geadresseerde Folder

Reclame Folder

Nieuwsbrief

Smart Media gaat veel verder dan het aanpassen van de naam van de ontvanger in een reclame-uiting. Met onze Smart Media-oplossing voor variabel data printen spreekt u uw relatie echt persoonlijk aan. Alles wat in een databestand kan worden opgenomen kunnen wij omzetten in een geprinte uitgave met beeld en tekst. Zo’n databestand kan een export vanuit een CRM- of kassabeheersysteem zijn, maar ook een Excel bestand voldoet prima. Smart Media is toe te passen bij het maken van gepersonaliseerde brieven en enveloppen, maar ook geschikt voor onder meer catalogi, prijslijsten, brochures en programmaboekjes. Dit is allemaal mogelijk in iedere gewenste oplage. Zo wordt uw communicatie ineens heel doelgericht en persoonsgebonden ingezet. Naast efficiënt is Smart Media ook nog eens milieuvriendelijk. Vanwege de gerichte aanpak en verzending wordt immers geen onnodig materiaal verbruikt. Hetzelfde geldt voor uw budget. Daar gaat u op deze manier ook heel effectief mee om. Smart Media is communicatie op maat!
Persoonlijk

Zowel on- en offline kunnen wij reclame-uitingen volledig gepersonaliseerd versturen. De communicatie is helemaal afgestemd op de ontvanger. Dat trekt de aandacht. Met Smart Media valt uw boodschap echt op.

Interesses

Inspelen op interesses van de ontvanger: dat is wat binnen Smart Media centraal staat. Zo schiet u niet met losse flodders, maar doelgericht. En dat maakt de kans dat uw uiting opvalt en gelezen wordt aanzienlijk groter.

Variabel

Met Smart Media is het mogelijk volledig variabele content te verzorgen, zowel op het gebied van print als digitaal. Niet alleen qua tekst, maar ook qua beeld. Zo klopt het totaalplaatje altijd!

Bpear

Bpear is de grootste Apple Reseller van Nederland. In 23 winkels adviseren professioneel opgeleide medewerkers klanten over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple product. Naast ondersteuning en advisering hoort een garantie van 3 jaar ook bij de service van Bpear.

Bekijk het Proces

Smit Mode

Smit Mode is een familiebedrijf dat gerund wordt door 8 neven en nichten, dit is inmiddels de 5e generatie modetalenten. 18 filialen verdeeld onder 9 heren- en 9 dameszaken verspreid in de Drechtsteden en omgeving, waarin ruim 150 modeadviseurs en stylistes u inspireren en adviseren.

Bekijk het Proces