Over ons

Euro Delta Services verzorgt direct-mail, print en fulfilment opdrachten voor een grote diversiteit aan ondernemers. Door jarenlange ervaring, kennis en kunde kun je rekenen op uitstekende kwaliteit en service. Wij hebben passie voor ons vak en volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Ook kunnen wij voorzien in de juiste marketingstrategie passend bij de doelstelling en doelgroep van jouw organisatie. Dit is van essentieel belang bij het creëren van een solide basis voor de toekomst. Desgewenst is het mogelijk dit verder uit te werken naar de juiste communicatiemix en bijpassende huisstijl of worden meegenomen in het ontwerp van een website en/of webshop. Het bouwen en beheren van de website en/of webshop behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met gespecialiseerde relaties en bundelen onze krachten waardoor je verzekerd bent van een optimaal pakket aan diensten en producten.

Bij een opdracht vinden wij het belangrijk om goed naar je wensen en eisen te luisteren, de verschillende mogelijkheden te bespreken en je persoonlijk daarin te adviseren. Transparante communicatie en een vast aanspreekpunt gedurende de opdracht is voor ons vanzelfsprekend.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Fulfilment

Direct Mail

Print

Online