Direct Mail

Een gepersonaliseerde mailing is een krachtig communicatiemiddel, ook binnen de huidige crossmedia. Euro Delta Services is gespecialiseerd in het verzenden van deze mailingen, hoogwaardig geprint en mechanisch of grafisch afgewerkt. Euro Delta Services luistert goed naar je wensen en eisen, bespreekt de verschillende mogelijkheden en adviseert je op maat. Je kunt rekenen op inventiviteit, flexibiliteit en tot slot heldere afspraken met aantrekkelijke tarieven die (porto)kostenbesparend zijn.

Sealen

Het is mogelijk om je mailing door ons te laten sealen. Optioneel kunnen we ook bijlagen of gadgets toevoegen. Het sealen zorgt ervoor dat de mailing gegarandeerd als nieuw bij de ontvanger aankomt ongeacht bestemming en weersinvloeden.

Couverteren

Wij kunnen jouw enveloppen zowel machinaal als handmatig couverteren (insteken). Het aantal bijlagen dat toegevoegd kan worden is onbeperkt. Enveloppen kunnen ook door ons worden aangeleverd.

Selfmailer

Een goedkope manier van direct mail is selfmailer. Dit komt omdat er geen envelop, folie of ander verpakkingsmateriaal voor nodig is. Bij Euro Delta Services ben je hiervoor aan het juiste adres. Het is mogelijk om de mailing te personaliseren en te voorzien van een sluitzegel zodat je er zeker van bent dat er geen open poststukken worden verstuurd.

Grafische afwerking

De grafische of machinale afwerking van je mailing behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee en hebben altijd een geschikte oplossing. Je kunt bijvoorbeeld denken aan (garenloos) brocheren of wire-o-binden. Er zijn echter vele andere oplossingen.

Handmatige inpakwerkzaamheden

Je bent voor handmatige inpakwerkzaamheden bij Euro Delta Services op het juiste adres. Wij verpakken en maken in kort tijdbestek alle denkbare complexe mailingen met een sterk afwijkend formaat of een speciale verpakking verzendklaar. Je kunt hierbij denken aan het vullen van kokers of het samenstellen van promotiepakketten.